22 de nov. 2013

Cargols Marina Reñé



ELS CARGOLS DE LA MARINA

Quina il·lusió que em fa, la Marina ha portat cargols de tardor.
Sabeu com estan fets, per començar s’ha de tenir,
-1 melindro
-1/2 ensaïmada
-Crema de cacau
-2 palets mikado (o similar)


Preparació

Primerament s’unta el melindro que hem comprat amb la xocolata que tenim. Posteriorment es talla la ensaïmada per la meitat, desprès s’enganxa la ensaïmada al melindro que hem untat de xocolata. Es talla un palet de mikado en 4 centímetres de manera que la punta rodona  s’enganxa al melindro.
I finalment el posem a una safata ben bonica i ja esta per servir a taula!!!

Ens ha agradat molt que la Marina ens hagi portat cargols de xocolata per cadascú i estaven molt bons . GRÀCIES MARINA

                                                               Indianes 3er B

5 comentaris:

  1. Marina els cargols de tardor estavan bonisims

    ResponElimina
  2. Si si estaven bonisims no t`equivoques Gerard

    ResponElimina
  3. Eii quina bona idea! quina recepta més original! segur que estan boníiissims! ho farem a casa!

    ResponElimina
  4. No va ser res! Espero que feu la recepta mooooolts de vosaltres i que us agradi.

    ResponElimina
  5. A mi també em van agradar molt els cargols de tardor.

    ResponElimina