ELS CARGOLS
DE LA MARINA
Quina
il·lusió que em fa, la Marina
ha portat cargols de tardor.
Sabeu
com estan fets, per començar s’ha de tenir,
-1
melindro
-1/2
ensaïmada
-Crema
de cacau
-2
palets mikado (o similar)
Preparació
Primerament
s’unta el melindro que hem comprat amb la xocolata que tenim. Posteriorment es
talla la ensaïmada per la meitat, desprès s’enganxa la ensaïmada al melindro
que hem untat de xocolata. Es talla un palet de mikado en 4 centímetres de manera
que la punta rodona s’enganxa al
melindro.
I
finalment el posem a una safata ben bonica i ja esta per servir a taula!!!
Ens ha
agradat molt que la Marina
ens hagi portat cargols de xocolata per cadascú i estaven molt bons . GRÀCIES
MARINA
Indianes
3er B
Marina els cargols de tardor estavan bonisims
ResponEliminaSi si estaven bonisims no t`equivoques Gerard
ResponEliminaEii quina bona idea! quina recepta més original! segur que estan boníiissims! ho farem a casa!
ResponEliminaNo va ser res! Espero que feu la recepta mooooolts de vosaltres i que us agradi.
ResponEliminaA mi també em van agradar molt els cargols de tardor.
ResponElimina