5 de febr. 2014

Cobla 2.0

El dia 11 de Febrer anirem al Palau de la Música a veure un concert que es diu Cobla 2.0. La cobla és una agrupació musical típica de Catalunya. Interpreta música per danses i balls tradicionals com la sardana. En l’espectacle Cobla 2.0 es barreja la cobla amb el jazz, el funk, la música contemporània, la música tradicional, projeccions i moltes anècdotes divertides. A la cobla es toquen 8 instruments. Pots escoltar-los fent servir els enllaços d'internet.

https://www.youtube.com/watch?v=Lq-0PKzH-kw

                                                               Tenora


http://www.youtube.com/watch?v=Jw8QAYH8zJ4

                                                       Flabiol i Tamborí


                                                            Tible

                                                            Trombó

 







5 comentaris:

  1. Té molt bona pinta aquesta Cobla 2.0!!! Ja ens explicareu que tal...

    ResponElimina
  2. Tinc moltes ganes de anar al Palau de la Mùsica

    ResponElimina
  3. La boca ben tancada !
    ulls ben oberts!
    i orelles d'alafant

    ResponElimina
  4. HOLAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  5. Carai què xulo!! segur que va ser suuper interessant! i el tamborí del que parleu aquí no és com el que jo toco als Tabalers.. això vol dir que hi ha més de un??

    ResponElimina